Miért olyan fontos Venom számára a csoki?

2021. május 18. 17:04 - Geek World Explained

A Venom 2. - Vérontó előzeteséből kiderül, hogy Eddie Brock szimbiótája igencsak rá van kattanva a csokoládéra. Hiszitek vagy sem, de a csokoládé szinte nélkülözhetetlen szerepet tölt be Venom életében.

venom.jpg

Úgy néz ki, hogy az Eddie & Venom páros alkut kötött Mrs. Chennel, miszerint megvédik a nőt, aki cserébe ezért csokival látja el a szimbiótát. Azonban a szállítmány késik és Venom felveti az ötletét annak, hogy mi lenne, ha Mrs. Chent enné meg.

Sokak számára furcsának tűnhet, hogy miért van ennyire megveszve a szimbióta a csokoládéért, biztos a poén kedvéért, gondolhatnánk naivan. Valójában Venom rajongása az édesség iránt sokkal több egy buta viccnél.

A Venom: Az éhség négy részes minisorozatban Eddie rájön, hogy a Klyntar szimbiótáknak feniletil-aminre van szükségük az életbenmaradáshoz. Ez még nem is hangzik rosszul, egészen addig amíg az ember rá nem jön, hogy ez a molekula a kifejlett emberi agyban található meg. Eddie élből elutasította, hogy a szimbióta agyakat egyen, szerencsénkre, hiszen ez ezrek életébe került volna. Igen ám, de Venom éhezni kezd és arra kényszerül, hogy elhagyja a gazdatestét. Szerencsére Brock még időben talált egy alternatív megoldást a problémára: ez pedig a csokoládé. Mivel ez a folyadék a  csokoládéban is megtalálható, így képes enyhíteni Venom éhségét az emberi agy iránt. Na de ne úgy képzeljétek el, hogy bedob egy Snickerst és el is múlt a remegése, többé már nem kíván meg egy agyat sem. Tetemes mennyiségű csokira van szüksége ahhoz, hogy kielégítse a feniletil-amin iránt érzett sóvárgását.

Venom csokoládééhsége volt az egyik aduász az írók kezében, mikor kicsit finomítani akartak a szimbióta imázsán, és így lett a félelmetes szörnyetegből egy viccesebb antihős. Egyelőre nem tudni, hogy a csokoládénak mennyire lesz fontos szerepe a Venom 2. részében, de valószínűleg ez fogja megmenteni Eddie-t attól, hogy emberhúson élje le az életét.

Sajnos még kicsit várnunk kell arra, hogy Andy Serkis vajon nagyobb szerepet szán ennek az infónak vagy csak viccesnek szánt töltelékjelenet lesz a filmben, de addig is nézzétek meg az előzetest, ha még nem láttátok volna.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geekworldexplained.blog.hu/api/trackback/id/tr9216565010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása