A Netflixes Sabrina hátborzongató kalandjai képregényként folytatódik tovább

2021. július 23. 15:07 - Geek World Explained

A sorozat negyedik évadának a cliffhangere után idén ősszel két Sabrina sorozatot is kapnak a rajongók az Archie Comics jóvoltából.kep_2021-07-22_204510.png

Sabrina Spellman varázslatokkal teli világa tovább folytatódik! Közel négy teljes év után az Archie Comics hivatalosan is bejelentette, hogy a Chilling Adventures of Sabrina #8 számát még az idén, október 13-án folytatják. A kilencedik részt ismét Roberto Aguirre-Sacasa írja és Robert Hack készíti az illusztrációt. A képregény, amely a Kiernan Shipka főszereplésével készült sorozatot ihlette a “Witch War” (Boszorkányháború) szálat folytatja “The Sacrificial Lamb” (Az áldozati bárány) címmel.

A Witch War első és második részében Sabrina feltámasztotta a barátját, Harvey Kinklet, csakhogy hiba csúszott a gépezetbe és Harvey testében Spellman apjának a lelke tért vissza. Ha nem akarja, hogy megnyíljanak a Pokol Kapui, sürgősen találnia kell valakit, akit feláldozhat Harvey lelkéért cserébe. Greendale tiniboszorkánya nehéz helyzetbe kerül. Képes lenne a gyilkolásra?

kep_2021-07-22_214952.png

Mindemellett Roberto Audrey Mok művésszel társulva egy vadonatúj Sabrina sorozatot is ígér, The Occult World of Sabrina címmel, amely ott folytatódik, ahol a Netflixes adaptáció véget ért. A Deadline-nak adott interjújában, a showrunner, Roberto elárulta, hogy egy Zeldával forgatott jelenet, amit végül kivágtak a sorozatból szó szerint benne lesz az új Sabrina képregényben. Míg Sabrina és Nick a túlvilágról köszön vissza, addig a boszorkány barátai, az Ördögi Kör és a családja Greendale-ben próbálnak a lány nélkül boldogulni.

kep_2021-07-23_124112.pngA World Without Sabrina (Sabrina nélküli világ) névre hallgató sorozat első része ugyanolyan nagy figyelmet fog szentelni Sabrina szeretteire, mint a címadó boszorkányra. Miután Brina feláldozta magát, Zelda mentőcsapatot verbuvál, hogy az alvilágba menjenek feltámasztani a lányt.

Habár Roberto Aguirre-Sacasa egyszerre két különböző Spellman sorozatot ír, érdekes lesz látni a köztük lévő különbséget. Az eredeti, 2014-ben elstartoló Chilling Adventures of Sabrina képregény nagy hatással volt a 2018-as élőszereplős adaptációra, amely négy évad és harminchat epizód után ért véget 2020-ban. A The Occult World of Sabrina a másik képregénysorozattal karöltve idén jelenik meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geekworldexplained.blog.hu/api/trackback/id/tr2216635496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása