Megvan a Doom Patrol 3. évadának a premierdátuma!

2021. augusztus 10. 08:59 - Geek World Explained

Visszatér a képernyőre a DC legkülöncebb csapata! Az HBO Max egy igazán furcsa és pszichedelikus teaser trailer formájában leplezte le a harmadik évad premierdátumát, alaposan felcsigázva a rajongókat a látvánnyal.
kep_2021-08-09_212646.png

Doom Patrol harmadik évada azután veszi fel a fonalat, hogy a metahumán Dorothy szembenézett végzetével, az ősi istenséggel, Gyetyakészítővel, aki semmitől sem riad vissza amíg be nem teljesíti a végzetét, a világ elpusztítását. Eközben a szedett-vetett csapat válaszút elé kerül és szembe kell nézniük saját magukkal, hogy kik ők és kik akarnak lenni és most hogyan tovább. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor a 3. évad egyik új szereplője, Madame Rouge (Michelle Gomez) megérkezik az időgépével és egy konkrét céllal, amire úgy tűnik, hogy sajna nem emlékszik.

A csodabogarakat Niles Caulder, a Főnök hozta össze. Valamilyen szörnyű baleset történt mindegyikükkel, amelyek különleges képességekkel ruházták fel őket, de súlyos sebeket hagytak mindegyikük lelkében vagy épp a fizikai valójukban is. 

Az új évadban a kitaszított szuperhősök és a már említett Madame Rouge mellett a Sisterhood of Dada és a Dead Boy Detectives is felbukkan. A harmadik évad szeptember 23-án debütál az HBO Maxon, hetente fognak megjelenni a részek, és jó eséllyel a hazai, HBO Go-n is elérhető lesz, ahogy ez az előző két évad esetében is történt. 

A Doom Patrol első és második évada elérhető HBO Go-n.

Ha tetszett a cikk, további bejegyzésekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://geekworldexplained.blog.hu/api/trackback/id/tr1516655366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása